2020. április 29., szerda

Irodalom- Egri csillagok

Kedves Gyerekek!
Figyeljetek, mert új dolog jön!
Van egy nagyon klassz app, ami segít nekünk a kötelező olvasmányok feldolgozásában. Hasonló módon működik, mint az LA, csak ezt le kell tölteni a telefonodra vagy a gépedre. A neve: BOOKR Suli. Ezt a programot az Oktatási Hivatal is ajánlja a digitális oktatáshoz.  Hogy mire lesz jó? Minden könyvet, amit tanultunk+ ajánlott olvasmányokat teszek mindenkinek a polcára, amit ki kell olvasni. Mielőtt megijednél, elmondom, hogy nagy része olyan kötelező, amit idén már vettünk és olvastunk. Ez 9 könyvet jelent. Minden művet kísér egy hangos felolvasás is, akinek úgy tetszik jobban. Kapcsolódik hozzájuk interaktív feladat is. Nagyon klassz program, sokat segít az összefoglalásban, az év végi ismétlésben, no meg nem utolsó sorban olvasni ÖRÖM! Sokan nem tudják, mit kezdjenek a sok szabadidővel... hát olvassatok!
Mint a learning apps-nál, itt is látom a tanulói aktivitást. A munkátokat értékelni fogom, mégpedig év végén kaptok jegyet rá.
Tehát innen tudod letölteni: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bookrkids.edu&hl=en
Alul, megjegyzésben jelöld, hogy letöltötted, ekkor e-mailben megkapod a belépéshez szükséges kódot. Ha ezzel kapcsolatban bármi kérdés van, tedd fel nyugodtan e-mailben!

Folytassátok a füzetben az előző órai vázlatot! Meg is kell ám tanulni!


Feladatok- a megoldás végén kérem az eredményt lefotózva elküldeni!
https://wordwall.net/resource/1606126/irodalom/egri-csillagok-rab-oroszl%c3%a1n
https://wordwall.net/resource/989686/olvas%c3%a1s/az-egri-v%c3%a1r-v%c3%a9d%c5%91inek-esk%c3%bcje

Határidő: május 5. 8 óra
Melinda néni

2 megjegyzés:

rajz pályázat

Kedves Gyerekek! Rajzpályázati felhívást szeretnék megosztani Veletek. Akinek van kedve ajánlom figyelmébe! Pályázati kiírás: link:  pályáza...