2020. április 8., szerda

Történelem

Kedves 6. évfolyam!

EMLÉKEZTETŐ:
A Bethlennel kapcsolatos feladat határideje ma reggel 8 óra volt... Bízom benne, hogy már mindenki elküldte... 
Elveimhez hűen a szünetre semmilyen házit nem adok...Pontosabban valamit mégiscsak adok: menjetek ki a szabadba (ha tehetitek), pihenjetek, s töltődjetek fel a tanév végi utolsó nagy hajrára!!! :)

Akinek pedig bármelyik témaköréből elmaradása van, annak már valamilyen fórumon jeleztem... NÉZZÉTEK MEG AZ E-MAIL-EKET vagy a Messenger üzeneteket!!! Az utolsó esélyük, hogy a hiányosságaikat pótolják: Nagypéntek, azaz április 10. Utána lenullázom azt a körét, ahol hiányosságot tapasztaltam. 
S a jövőben senkit nem fogok egyesével megkeresni, ha határidőre nem teljesíti a feladatát! Jelzem osztályfőnökének és az igazgatóságnak, illetve lenullázom a körét... (Természetesen, ha valami nem várt dolog jött közbe, azt jelezheti felém az illető e-mail-ben vagy messengeren, s közösen keresünk rá megoldást...) Megértéseteket és a szabályok jövőbeni betartását köszönöm!

A pontgyűjtés végleges lezárásának ideje kb. április utolsó előtti hete lesz, de időben fogok szólni.

Jó pihenést (és pótlást)!
Üdv: Kriszta néni

2 megjegyzés:

rajz pályázat

Kedves Gyerekek! Rajzpályázati felhívást szeretnék megosztani Veletek. Akinek van kedve ajánlom figyelmébe! Pályázati kiírás: link:  pályáza...